Szukaj

Katedra Biotechnologii Żywności UWM

Logo Zespołu
Dane adresowe
Ulica: 
Plac Cieszyński
Numer domu: 
1
Numer lokalu: 
bl. 43
Kod pocztowy: 
10-726
Miejscowość: 
Olsztyn
Województwo: 
warmińsko-mazurskie
Telefon: 
+48 895234738
E-mail: 
mada@uwm.edu.pl
Osoba do kontaktów
Imię: 
Włodzimierz
Nazwisko: 
Bednarski
Stanowisko: 
Kierownik Katedry, prof. dr hab. inż.
Opis działalności
Działalność Usługowa Katedry Biotechnologii Żywności to między innymi: Doradztwo i ekspertyzy w zakresie technologii: przetwórstwa mleka, produkcji napojów fermentowanych oraz biopreparatów, Ocena jakości surowców i produktów spożywczych, Doskonalenie technologii bezodpadowych, Optymalizacja warunków biodegradacji i biokonwersji produktów ubocznych, odpadów oraz ścieków
Działalność B+R
Forma działalności: 
zespół w strukturze organizacyjnej
Nazwa i adres zespołu w strukturze organizacyjnej: 
Wydział Nauki o Żywności Uniwersytet Warmińsko-Mazurski
Forma prawna: 
uczelnia wyższa
Zasięg prowadzonych badań: 
międzynarodowy

Obszary działalności B+R Zespołu

obszary działalności B+R wg KET

Oferty i usługi

Aparatura zespołu

Nazwa aparatury Warunki udostępniania
wykaz aparatury

Usługi wykonania badań

Nazwa usługi Typ usługi
wykonanie badań laboratoryjnych Oferuję wykonanie badań