Languages
Informacje
Technologie KET
Funkcje Bazy
Wirtualny doradca
Publikacje
Kontakt
Informacje
Wiadomości
O Projekcie
Fundusze na KET
Kalendarium
O Iztech
Technologie KET
Opis
Działania UE
Dokumenty UE
KET w Polsce
Dokumenty krajowe
Portale wiedzy
Funkcje Bazy
Opis
Użytkownicy Bazy
Instrukcja
Regulamin Bazy
Wirtualny doradca
Usługi doradcze
Opis
Zgłoś zapotrzebowanie
Zostań ekspertem
Członkostwo w Izbie
Zapytania
Publikacje
Kontakt
wstecz
Szukaj
Zakład Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
Logo Zespołu
Dane adresowe
Ulica:
Nowoursynowska
Numer domu:
159
Kod pocztowy:
02-776
Miejscowość:
Warszawa
Województwo:
mazowieckie
Telefon:
(022) 59 37 658
Faks:
(022) 59 37 681
E-mail:
stanislaw_blazejak@sggw.pl
Strona www:
http://wnoz.sggw.pl/?page_id=91
Osoba do kontaktów
Imię:
Stanisław
Nazwisko:
Błażejak
Stanowisko:
dr hab.
E-mail:
stanislaw_blazejak@sggw.pl
Działalność B+R
Forma działalności:
zespół w strukturze organizacyjnej
Nazwa i adres zespołu w strukturze organizacyjnej:
Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
Zasięg prowadzonych badań:
nieokreślony
Obszary działalności B+R Zespołu
Słowa kluczowe opisujące działalność B+R Zespołu
Badania mikrobiologiczne surowców i produktów spożywczych zgodnie z normami PN-ISO
Badania podstawowe i technologiczne wybranych szczepów drożdży przemysłowych
Mikrobiologia ogólna żywności i techniczna
obszary działalności B+R wg KET
Biotechnologia
obszary działalności B+R wg OECD
Biotechnologia
biotechnologia żywności