Languages
Informacje
Technologie KET
Funkcje Bazy
Wirtualny doradca
Publikacje
Kontakt
Informacje
Wiadomości
O Projekcie
Fundusze na KET
Kalendarium
O Iztech
Technologie KET
Opis
Działania UE
Dokumenty UE
KET w Polsce
Dokumenty krajowe
Portale wiedzy
Funkcje Bazy
Opis
Użytkownicy Bazy
Instrukcja
Regulamin Bazy
Wirtualny doradca
Usługi doradcze
Opis
Zgłoś zapotrzebowanie
Zostań ekspertem
Członkostwo w Izbie
Zapytania
Publikacje
Kontakt
wstecz
Szukaj
Oddzial Technologii Mięsa i Tłuszczu - Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Logo Zespołu
Dane adresowe
Ulica:
Jubilerska
Numer domu:
4
Kod pocztowy:
04-190
Miejscowość:
Warszawa
Województwo:
mazowieckie
Telefon:
(+48 22) 509 70 00
Faks:
(+48 22) 610 23 66
E-mail:
ipmt@ipmt.waw.pl
Strona www:
http://www.ipmt.waw.pl/
Osoba do kontaktów
Imię:
Andrzej
Nazwisko:
Borys
Stanowisko:
Doc. dr hab.
E-mail:
ipmt@ipmt.waw.pl
Działalność B+R
Forma działalności:
zespół w strukturze organizacyjnej
Nazwa i adres zespołu w strukturze organizacyjnej:
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Zasięg prowadzonych badań:
nieokreślony
Obszary działalności B+R Zespołu
Słowa kluczowe opisujące działalność B+R Zespołu
Badania oleju rzepakowego i innych tłuszczów pod względem żywieniowym i funkcjonalnym
Badanie wpływu czynników przyżyciowych i poubojowych na wartość rzeźną żywca
Opracowywanie metod oceny i klasyfikacji jakościowej żywca rzeźnego i tusz
obszary działalności B+R wg KET
Biotechnologia
obszary działalności B+R wg OECD
Biotechnologia
biotechnologia żywności