Languages
Informacje
Technologie KET
Funkcje Bazy
Wirtualny doradca
Publikacje
Kontakt
Informacje
Wiadomości
O Projekcie
Fundusze na KET
Kalendarium
O Iztech
Technologie KET
Opis
Działania UE
Dokumenty UE
KET w Polsce
Dokumenty krajowe
Portale wiedzy
Funkcje Bazy
Opis
Użytkownicy Bazy
Instrukcja
Regulamin Bazy
Wirtualny doradca
Usługi doradcze
Opis
Zgłoś zapotrzebowanie
Zostań ekspertem
Członkostwo w Izbie
Zapytania
Publikacje
Kontakt
wstecz
Szukaj
Zakład Analizy Żywności - Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Logo Zespołu
Dane adresowe
Ulica:
Rakowiecka
Numer domu:
36
Kod pocztowy:
02-532
Miejscowość:
Warszawa
Województwo:
dolnośląskie
Telefon:
22 606 36 00
E-mail:
renata.jedrzejczak@ibprs.pl
Strona www:
http://zaz.ibprs.pl/
Osoba do kontaktów
Imię:
Renata
Nazwisko:
Jędrzejczak
Stanowisko:
dr hab.
E-mail:
renata.jedrzejczak@ibprs.pl
Działalność B+R
Forma działalności:
zespół w strukturze organizacyjnej
Nazwa i adres zespołu w strukturze organizacyjnej:
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Zasięg prowadzonych badań:
nieokreślony
Obszary działalności B+R Zespołu
Słowa kluczowe opisujące działalność B+R Zespołu
badanie stanu zanieczyszczenia surowców i przetworów spożywczych
poszukiwanie przyczyn zanieczyszczenia żywności niepożądanymi substancjami obcymi
współpraca międzynarodowa związana z oceną jakości żywności i metod jej badania
obszary działalności B+R wg KET
Biotechnologia
obszary działalności B+R wg OECD
Biotechnologia
biotechnologia żywności